ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Охорона здоров'я
Голова Одеської військадміністрації перевірив підготовку спецмедзакладу до прийому поранених
21:28 / 27.02.2022

ОДЕСА, 27 ЛЮТОГО 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Голова Одеської військової адміністрації Сергій Гриневецький перевірив одеську лікарню, перепрофільовану під прийом поранених, та її бомбосховище.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської ОДА.

В повідомленні облдержадміністрації сказано:

Сьогодні начальник Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький відвідав Міську клінічну лікарня №10, яка визначена як опорна та готова приймати постраждалих у результаті бойових дій.

Як повідомив генеральний директор Денис Себов, під ці потреби спеціально переформатовано кардіологічне відділення, у якому нещодавно було завершено капітальний ремонт.

Паралельно збільшено потужності опікового та хірургічного відділень лікарні, які також можуть бути використані під ці потреби. Загалом Міська клінічна лікарня №10 зможе прийняти до 550 поранених.

Окрім цього Начальник Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький спільно з Одеським міським головою Геннадієм Трухановим перевірив стан готовності бомбосховища, яке розташоване під лікарнею.

«Одеса сьогодні абсолютно готова до прийняття поранених, у разі висадки десанту і бойових дій. Переконаний, що медики з поставленнями завданнями впораються, але ми будемо роботи все для того, щоб ці ліжка залишились вільними. Оглянув бомбосховище – все чітко і грамотно підготовлено. Приміщень достатньо для укриття пацієнтів та персоналу» – підсумував Сергій Гриневецький.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту