ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Охорона здоров'я
Міськрада: всі одеські медзаклади працюють
16:20 / 08.03.2022

ОДЕСА, 08 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я –Одеська міська ради повідомляє, що в місті працюють усі медичні заклади, запаси а медикаментів поповнюються.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради (телеграм-канал).

У повідомленні міськради сказано:

На сьогодні медичні заклади Одеси продовжують працювати. Сімейні лікарі ведуть прийом у Центрах первинної медико-санітарної допомоги, педіатри – у дитячих поліклініках. Амбулаторний прийом проводиться до 17 години.

У стаціонарах тимчасово відмінено планові оперативні втручання, проводяться лише ургентні операції. Запаси медикаментів поповнюються щодня.

Цими днями Одеса отримала гуманітарну допомогу від міста-побратима Марселя – три машини швидкої допомоги, наповнені медикаментами.

Завдяки небайдужим одеситам поповнено резерв крові всіх міських лікарень, які надають ургентну допомогу. Створено Telegram-канал для оперативного інформування про потреби в донорській крові та збору бази людей, які готові бути донорами. До реєстру донорів вже записалося понад 1000 осіб.

Муніципальні аптеки «Одесфарм» продовжують працювати та забезпечувати одеситів медикаментами, у тому числі інсулінами та препаратами за програмою «Доступні ліки».

«Аптеки «Одесфарм» отримують щоденне постачання медикаментів. Просимо одеситів не піддаватися паніці та не скуповувати великі запаси непотрібних ліків», – наголосив керівник міського Департаменту охорони здоров'я Левон Нікогосян.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту