ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Охорона здоров'я
Одеська ОВА: росіяни брешуть про холеру в Одесі
09:40 / 07.08.2023

ОДЕСА, 07 СЕРПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації спростовує фейки російської пропаганди про виявлення в регіоні холери.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

Російська пропаганда вчергове поширює неправдиву інформацію про епідемію холери в Одесі з метою дискредитації військових, зниження їх бойового духу та поширення панічних настроїв серед населення.

За словами т.в.о. директора Департаменту охорони здоровʼя Одеської ОВА Оксани Рокунець-Сорочан, система охорони здоровʼя нашої області працює у підвищеному режимі.

💬 «Станом на сьогодні у закладах охорони здоровʼя Одеської області на стаціонарному лікуванні в інфекційних відділеннях перебуває 35 осіб з ознаками кишкової дисфункції. Всі хворі були обстежені на холеру. В Одеській області хворих з клінічними ознаками та лабораторним підтвердженням на холеру не зареєстровано! Ситуація контрольована, кількість хворих на кишкові інфекції значно нижча за сезонну захворюваність», – зазначила вона.

⚠️ Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації просить довіряти виключно офіційним джерелам інформації та не піддаватись впливу дезінформації ворога!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту