ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
В Одеській ОДА прийняли потенційних інвесторів з ОАЕ
18:04 / 23.10.2021
Международные отношения

ОДЕСА, 23 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Заступник голови Одеської ОДА Костянтин Гой зустрівся з делегацією інвесторів з Об’єднаних Арабських Еміратів на чолі шейхом Ахмед Салем Саід Мохаммед Аль Судаін.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської ОДА.

В ході зустрічі сторони обговорили питання можливості залучення інвестицій з ОАЕ в Одеську область. Костянтин Гой розповів, що Одещина є одним з найбільших за територією в Україні та має значний потенціал розвитку, що є надзвичайно привабливим для інвесторів.

Ахмед Салем Саід Мохаммед Аль Судаін, який є представником Ліги Арабських Держав з економіки, президентом Арабського союзу інвестицій та розвитку нерухомості ОАЕ, підкреслив, що остання організація має бажання розглянути інвестпроекти Одещини та активно співпрацювати з облдержадміністрацією та представниками українського бізнесу.

Шейх Ахмед запросив делегацію Одещини відвідати Об’єднані Арабські Емірати, зокрема, Дубай, з метою налагодження співробітництва. Також представники ОАЕ запропонували організувати спільний міжнародний інвестиційний форум в Дубаї після знаття обмежень, пов’язаних з пандемією COVID-19.

Сторони домовились про подальшу співпрацю.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту