ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
Геннадій Труханов виступив перед муніципалітетом міста-побратима
15:15 / 29.04.2022

ОДЕСА, 29 КВІТНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одеський міський голова Геннадій Труханов виступив на засіданні Муніципалітету Регенсбурга — німецького міста-побратима Перлини біля моря.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради.

В повідомленні міськради сказано:

28 квітня 2022 року Одеський міський голова Геннадій Труханов виступив із промовою під час засідання Муніципалітету міста-побратима Регенсбург (Федеративна Республіка Німеччина).

Під час засідання обговорювалися питання поточної ситуації в Украіні та Одесі, тимчасового перебування громадян України в Німеччині, надання Одесі гуманітарної допомоги, а також підтримки щодо включення історичного центру Одеси до Списку об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Геннадій Труханов подякував мешканцям міста-побратима Регенсбург, працівникам Муніципалітету Регенсбурга та меру міста пані Гертруд Мальц-Шварцфішер особисто за солідарність з Україною та всебічну підтримку нашого міста, яку проявляє Регенсбург.

«Україна – єдина! І одесити вкотре це підтверджують. Наші захисники – це відважна та самовіддана українська армія. Збройні Сили України та сили Територіальної оборони міста Одеси стримують напади військ окупантів та роблять усе можливе заради безпеки наших громадян. Завдяки всім цим людям Одеса була, є і буде містом-героєм. І ніхто ніколи не зможе зламати наш дух! Дух свободи та життєрадісності! Єдність та взаємопідтримка з кожним днем наближають нас до перемоги над окупантами», — сказав Геннадій Труханов.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту