ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
Одещину відвідали представниками Міжнародного Медичного Корпусу
15:51 / 17.05.2022

ОДЕСА, 17 ТРАВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко зустрівся з головним операційним директором Міжнародного Медичного Корпусу Ку Луу.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів робочу зустріч з представниками Міжнародного Медичного Корпусу — головним операційним директором Ку Луу та з директором з реагування на надзвичайні ситуації Джаведом Алі, які відвідали Україну.

Сторони обговорили можливість модернізації та оснащення відділень в обласній лікарні. Торкнулись важливості обладнання, відповідно до сучасних норм, бомбосховищ в лікарнях та запровадження автономного забезпечення роботи артезіанських свердлових в медичних закладах Одеського регіону. І окремим пунктом домовленостей стало будівництво центру реабілітації для ветеранів війни.

Нагадаємо, що заснований в 1984 році лікарями та медсестрами-волонтерами, Міжнародний медичний корпус є глобальною службою швидкого реагування, яка надає невідкладну медичну допомогу та пов’язані з нею послуги тим, хто постраждав від конфліктів, катастроф і захворювань, незалежно від того, де вони знаходяться, незалежно від умов перебування. Нині Міжнародний медичний корпус налічує приблизно 7500 співробітників по всьому світу.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту