ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
Відкриття чергового хабу ООН в Україні, який буде опікуватися питаннями гуманітарної допомоги, планується в Одесі
10:58 / 16.06.2022

ОДЕСА, 16 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Перший заступник Начальника Одеської обласної військової адміністрації Борис Волошенков зустрівся з Кризовим координатором ООН Аміном Авадом та Постійним координатором та координатором гуманітарних питань ООН в Україні Óснат Лубрані.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

Зустріч відбулась за ініціативи Представництва Організації Об’єднаних Націй в Україні, представники якої поінформували про створення більшої присутності ООН в Одесі та надали огляд поточних та запланованих операцій в регіоні.

Ключовою темою стало обговорення роботи чергового хабу ООН в Україні, який буде відкрито в Одесі і посилить координацію між Урядом України та ООН щодо надання гуманітарної допомоги, а також вирішення інших нагальних питань.

«Зараз складний період для нашої держави, але саме у важкі часи пізнаються найкращі друзі. ООН – надійний партнер та давній друг України. Переконаний, що відкриття хабу дозволить покращити координацію дій щодо отримання допомоги та підтримки від різних країн та організацій. Розраховуємо, що постійний контакт між ООН та Одеською обласною військовою адміністрацією дозволить краще скоординувати нашу діяльність в цьому напрямку. Ми також очікуємо на збільшення гуманітарної допомоги від ООН для Одеської області, бо збройна агресія росії продовжується і потреби у гуманітарній допомозі зростатимуть», – наголосив І-й заступник Начальника Одеської ОВА Борис Волошенков.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту