ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
ОНУ ім. Мечникова приєднався до Фундації Європейських Університетів
18:06 / 30.06.2022

ОДЕСА, 30 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одеський національний університет імені І. І. Мечникова став асоційованим членом European University Foundation.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Новини Одеського університету».

У повідомленні ОНУ сказано:

Одеський національний університет імені І. І. Мечникова набув асоційованого членства у Фундації Європейських Університетів, (European University Foundation, EUF), яка об’єднує загалом близько ста закладів вищої освіти з усієї Європи. Фундація позиціонує себе як мережа університетів, які прагнуть створити сучасний, сильний і конкурентоспроможний Європейський простір вищої освіти з наголосом на збільшення кількості та якості студентської мобільності.

🔵 28 червня проректор ОНУ Мечникова Андрій Смітюх та начальник відділу міжнародних зв'язків Юрій Гринченко взяли участь в засіданні Ректорської Ради Фундації Європейських Університетів, на якому обговорювались пріоритетні напрямки діяльності EUF на наступний період.

🔵 ОНУ Мечникова інтегрується в європейський освітній простір та створює нові можливості для своїх співробітників та студентів щодо можливості набути міжнародного досвіду.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту