ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
Одещину відвідав представник Верховного Комісара ООН
13:03 / 16.08.2022

ОДЕСА, 16 СЕРПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Перший заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Борис Волошенков зустрівся з високопоставленим представником Верховного Комісара ООН Ісламом Шалабі.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

Сьогодні І-й заступник Начальник Одеської обласної військової адміністрації Борис Волошенков провів робочу зустріч зі старшим польовим координатором управління Верховного Комісара ООН Ісламом Шалабі. Ключова тема – робота офісу УВКБ ООН в Одесі та програми співпраці з Одеською ОВА щодо підтримки ВПО та надання гуманітарної допомоги.

Борис Волошенков коротко розповів про заходи, що вживаються військовою адміністрацією в Одеській області для допомоги вимушено переселеним особам.

В свою чергу старший польовий координатор управління Верховного Комісара зазначив, що ООН зробить оцінку гуманітарних потреб внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих в Одеській області, з урахуванням важливості підготовки до осінньо-зимового періоду, та визначить основні напрямки можливої допомоги. Окрім того, учасники делегації зацікавлені у посиленні співробітництва з органами місцевого самоврядування.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту