ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
Командувач ВМС ЗСУ провів зустріч з американськими адміралами
14:02 / 13.09.2022

ОДЕСА, 13 ВЕРЕСНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України провів онлайн зустріч з колишнім та чинним командувачами 6-го флоту ВМС США.

Про це ІА «Контекст-Причорномор’я» повідомили в службі по зв'язках з громадськістю Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

В повідомленні українського флоту сказано:

Командувач Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірал Олексій Неїжпапа провів зустріч в режимі онлайн з колишнім командувачем 6 флоту ВМС США віце-адміралом Юджином Блеком та його наступником контр-адміралом Томасом Іші.

Сторони обговорили безпекову ситуацію в Чорноморському регіоні, нагальні та подальші напрямки співпраці, направленої на розвиток бойових спроможностей національного флоту України для відбиття російської агресії та захисту територіальної цілісності України.

Очільник українських ВМС подякував віце-адміралу Юджину Блеку за дружні і результативні стосунки між флотами країн та за значну допомогу надану від ВМС США.

Також віце-адмірал Олексій Неїжпапа звертаючись до контр-адмірала Томаса Іші побажав сил та успіхів і висловив сподівання що стосунки між флотами країн у подальшому будуть тільки розвиватись.

#stoprussia


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту