ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
В складі американської допомоги на Одещину прибули генератори
11:41 / 11.11.2022

ОДЕСА, 11 ЛИСТОПАДА 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одеська область отримала гуманітарну та технічну допомогу від американської організації Global Empowerment Missio.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

Американська організація «Global Empowerment Missio» (GEM), яка підтримує місії в 40 країнах світу, всіх 50 штатах США і територіях, включаючи Карибський басейн, передала Одеській області 5 генераторів та велику партію продовольчих наборів.

Продовольчі набори від Global Empowerment Missio відразу направили до пункту роздачі гуманітарної допомоги в Приморському районі Одеси. А генератори підуть на забезпечення роботи пунктів обігріву, що будуть організовані в області.

«Мета діяльності організації – допомагати людям, які постраждали внаслідок стихійного лиха, військових конфліктів та інших глобальних трагедій людства. За останній місяць ворог знищив близько 40% об’єктів української енергетичної інфраструктури. Тому підтримка цього сектору наразі вкрай важлива, враховуючи зимовий період і труднощі, з якими можуть зіткнутися громади по всій Україні. То ж хочу подякувати за співпрацю місії GEM в Україні та роботу в Одеському регіоні зокрема. Це не перша надана допомога нашому регіону. Команда Global Empowerment Missio вже відновила декілька будинків у Сергіївці і взагалі дуже активно нам допомагає», — зазначив під час робочої зустрічі заступник Начальника Одеської ОВА Роман Григоришин.

З керівником української філії Global Empowerment Missio Андрієм Негричем Роман Григоришин обговорив план наступних дій та посилення співпраці між місією та Одеською обласною військовою адміністрацією.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту