ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
Делегація Програми розвитку ООН відвідала Одесу
15:46 / 04.07.2023

ОДЕСА, 04 ЛИПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Одесі відбулась зустріч із делегацією Програми розвитку ООН, передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я».

Про це повідомили в офіційному каналі Одеської міської ради в Telegram.

Одесу відвідала делегація Програми розвитку ООН на чолі із керівником Надзвичайної кредитної програми для відновлення України ПРООН Ігорем Кістеньовим-Кавказьким.

Як повідомив міський голова, приводом для візиту стало завершення капітального ремонту поліклінічного відділення міської лікарні №8. «Для нас ця співпраця та допомога Програми розвитку ООН надважлива. Тим більше сьогодні, коли бюджет Одеси має соціально-оборонне спрямування. А бюджет розвитку фінансується за залишковим принципом», — зазначив Геннадій Труханов.

З 2019 року місто реалізує 5 проєктів у Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України. Це реконструкція шкіл та лікарень міста, а також мікропроєкт — відновлення сховищ в Одесі.

«Разом з Одесою в нас контакт вже протягом шістьох років, а з новим керівництвом області ми тільки починаємо працювати. Одеса та область демонструють єдність і це — ідеальна модель роботи. Ми хочемо щоб так єдино було у всій Україні», — сказав пан Кістеньов-Кавказький.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту