ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
Одесу відвідав міністр оборони Німеччини
14:58 / 31.05.2024

ОДЕСА, 31 ТРАВНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Міністр оборони України разом з командувачем ВМС ЗС України провели в Одесі зустріч з Федеральним міністром оборони ФРН.

Про це ІА «Контекст-Причорномор’я» повідомили в службі по зв'язках з громадськістю Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

В повідомленні українського флоту сказано:

В Одесі Міністр оборони України Рустем Умеров разом з командувачем Військово-Морських Сил ЗС України віце-адміралом Олексієм Неїжпапою провели зустріч з Федеральним міністром оборони Федеративної Республіки Німеччина Борисом Пісторіусом.

В ході зустрічі представники української сторони ознайомили гостя з поточною оперативною обстановкою на півдні України та у Чорноморській і Азовській операційних зонах, результатами та перспективами застосування сил та засобів, зокрема і безпілотних, Військово-Морських Сил Збройних Сил України у війні з рф.

Сторони детально обговорили перспективні напрямки співробітництва та пріоритети у військово-технічній допомозі для посилення бойових спроможностей Сил Оборони України, в тому числі й ВМС ЗС України.

Українські високопосадовці подякували народу Німеччини за підтримку нашої країни у війні проти окупантів. На згадку про зустріч командувач ВМС ЗС України віце-адмірал Олексій Неїжпапа вручив Федеральному міністру оборони ФРН Борису Пісторіусу пам'ятний подарунок.

Служба зв’язків з громадськістю Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту