ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Полиция Одесчины дала рекомендации, как уберечь летом жилье от краж
11:27 / 11.06.2021
Правоохранительные органы

ОДЕССА, 11 ИЮНЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Полицейские Одесской области призывают граждан позаботиться о надлежащей защите своих домов в сезон «открытых окон» и активных путешествий.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в отделе коммуникации полиции Одесской области.

В обращении правоохранителей сказано:

Незважаючи на постійне профілактування та розкриття крадіжок, пов’язаних з проникненням у приміщення, з приходом літа в регіоні почастішали випадки безперешкодного викрадення майна з квартир та будинків. Серед причин – власники або забули про заходи безпеки, або просто не надали їм великого значення. Відтак правоохоронці наголошують: візьміть до уваги кілька простих правил, щоб принаймні не провокувати крадіїв.

Зачиняйте вхідні та балконні двері, навіть якщо знаходитеся вдома: злочинці примудряються непомітно виносити речі з домівок, не боячись присутності господарів.

Дуже помиляються жителі багатоповерхових будинків, які, йдучи з дому, залишають відчиненими на провітрювання вікна. Ні висота вище першого поверху, ні непролазні, на перший погляд, віконні щілини – не є перепоною для зловмисників.

Будьте терплячими і не публікуйте передчасно інформацію у соцмережах про заплановані подорожі. Встигнете поділитися враженнями від відпочинку після повернення додому.

І обов’язково подбайте, щоб за вашої відсутності за оселею хтось наглядав – будь то надійні сусіди, родичі чи охоронна фірма.

Поліцейські бажають всім гарного літа без надзвичайних пригод.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту