ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Поліцейські затримали одеську «телефонну мінершу»
14:02 / 20.10.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 20 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Правоохоронці затримали громадянку, яка надала неправдиве повідомлення про загрозу вибуху на підприємстві в Одесі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Вчора пообіді до правоохоронних органів надійшло анонімне повідомлення від жінки про мінування заводу на вулиці Косовській. Інформацію кілька годин перевіряли слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, вибухотехніки та рятувальники, а близько тисячі співробітників підприємства були відірвані від роботи.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єкта власності правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України. Згодом вони встановили особу та місце знаходження правопорушниці, якою виявилася 44-річна місцева жителька. Будь-яких пояснень щодо свого вчинку вона не надала.

Заступник начальника — начальник СВ відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №1 Степан Кірмікчі повідомив: «У фігурантки вилучили мобільний телефон, з якого вона надала неправдиву інформацію, і помістили її до ізолятора тимчасового тримання. За протиправні дії одеситці загрожує від двох до шести років позбавлення волі».


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту