ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Жителя Одещини засудили до 9,5 років ув’язнення за напади на підприємця та працівника СІЗО
16:07 / 25.10.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 25 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР'Я – Ізмаїльська окружна прокуратура підтримувала публічне обвинувачення у суді стосовно мешканця Ізмаїльського району, підозрюваного у скоєнні розбійного нападу та насильстві щодо працівника правоохоронного органу.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

Наприкінці травня 2016 року зловмисник, як встановлено слідством, за попередньою змовою зі своїми знайомими, одного з яких наразі засуджено Кілійським районним судом за скоєння цього злочину, з метою збагачення вирішили здійснити напад на підприємця. Вони під’їхали на автомобілі до будинку потерпілого у Кіліі та напали на нього, коли підприємець виїжджав на велосипеді з двору свого будинку на проїжджу частину. Спільник скинули його з транспортного засобу та почали наносити удари руками та ногами по голові та іншим частинам тіла, а також здійснили потерпілому постріл у руку. Потім зловмисники вирвали з рук підприємця сумку, де на той момент знаходились 150 тисяч гривень, та втекли з місця злочину на автомобілі.

Вже перебуваючи під вартою в Ізмаїльському слідчому ізоляторі, обвинувачений неодноразово притягувався до дисциплінарної відповідальності за порушення режиму, за що був поміщений до карцеру. Під час поміщення до карцеру зловмисник вів себе агресивно та вдарив старшого оперуповноваженого ДУ «Ізмаїльський слідчий ізолятор».

Вироком Ізмаїльського міськрайонного суду 39-річного чоловіка визнано винним та засуджено до 9 років 6 місяців ув’язнення з конфіскацією майна (ч. 2 ст. 187, ч. 2 ст. 345 КК України).


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту