ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Нейтралізована банда, яка тероризувала мешканців Одещини
14:24 / 29.10.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 29 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці нейтралізували в Одесі організоване злочинне угруповання, причетне до вчинення тяжких злочинів.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Управління СБ України в Одеській області.

Заходи з викриття організованого злочинного угруповання проводили співробітники Управління СБУ в Одеській області спільно зі слідчими Національної поліції та за процесуального керівництва прокуратури.

Угрупування було підконтрольним особі з особливим статусом у кримінальному середовищі, що зараз відбуває покарання в одній з виправних установ регіону. За даними слідства, до його складу входило декілька кримінальників, неодноразово засуджених за збут наркотиків та грабежі. Вони організували серію квартирних крадіжок на території регіону, обираючи в якості жертв представників малого і середнього бізнесу.

Під час чергового пограбування у середмісті Одеси трьох активних учасників банди затримали. В ході обшуків за місцями їх проживання, виявлено синтетичні наркотики та засоби для їх фасування.

Наразі тривають слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до діяльності угруповання.

За матеріалами СБУ, вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.010
Перейти на повну версію сайту