ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Правоохоронці менше ніж за два тижні зареєстрували майже дві тисячі порушень норм протиепідемічної безпеки
11:44 / 30.10.2021
Правоохоронці менше ніж за два тижні зареєстрували майже дві тисячі порушень норм протиепідемічної безпеки

ОДЕСА, 30 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – З початку введення «червоної зони» карантину поліцейські Одещини склали 1943 адміністративних матеріали на порушників карантинних вимог.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

У поліції нагадують, що з 18 жовтня в Одеській області оголосили «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки. Спеціальні мобільні групи перевіряють дотримання правил карантину і проводять профілактичну роботу із пересічними громадянами та підприємцями. Крім поліцейських, до складу цих груп входять представники Держспоживслужби, Укртрансбезпеки, муніципальної охорони та санітарні лікарі.

Найбільше порушень поліцейські зареєстрували у громадських будівлях та транспорті, закладах торгівлі й харчування. Перевіряли рейдовики наявність засобів індивідуального захисту, документів про вакцинацію, дотримання соціальної дистанції та регулярної дезінфекції тощо.

Наразі правоохоронці проінспектували понад шість тисяч об’єктів. 495 протоколів за ч.1 ст.44-3 КУпАП склали щодо незаконної роботи підприємств та порушення правил транспортних перевезень, ще 1448 постанов за ч.2 цієї ж статті винесли громадянам, які не дотримувалися маскового режиму. Профілактичні заходи тривають.

Правоохоронці закликають громадян сумлінно ставитися до встановлених карантинних обмежень – вони життєво важливі для запобігання розповсюдженню COVID-19. Піклуйтеся про своє здоров’я та здоров’я інших людей.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту