ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
За порушення карантинних норм в Одесі закрили розважальний заклад
14:48 / 31.10.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 31 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці припинили діяльність розважального закладу на одеському Італійському бульварі, який працював з порушенням карантинних норм.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Нічний розважальний заклад, як виявили виявили дільничні офіцери поліції під час профілактичного рейду, приймав відвідувачів, нехтуючи встановленими епідеміологічними обмеженнями. Персонал працював без належних сертифікатів про вакцинацію чи довідок про негативні результати тестів на COVID-19, тому заклад був закритий правоохоронцями.

За фактом порушення карантинних правил на керуючого суб'єкта господарювання дільничні офіцери поліції склали протокол за ч.1 ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вона передбачає накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Перевірки тривають.

Усього за минулу добу спеціальні мобільні групи перевірили 617 об’єктів на території області та склали на порушників норм протиепідемічної безпеки 70 адміністративних протоколів за ч.1-2 цієї ж статті.

За новими обмеженнями у «червоній зоні» карантину, нагадують у поліції, робота розважальних, торгових закладів та закладів громадського харчування заборонена, окрім випадку, коли у всіх співробітників та відвідувачів є документи про вакцинацію або інші відповідні документи.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту