ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Готується суд над учасником ДТП, в якій загинули 36-річна жінка та її 7-річний племінник
11:38 / 02.11.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 02 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 33-річного мешканця Одеси, обвинуваченого у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинули дитина та жінка.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

На початку липня цього року, як з’ясовано слідством, у вечірній час доби, водій, керуючи власним легковим автомобілем «NISSAN MAXIMA» (технічно справним), здійснював рух по автодорозі «Одеса – Рені» біля села Козацьке Білгород-Дністровського району, в напрямку Одеси, зі швидкістю понад 100 км/год, хоча відповідно до умов загальної видимості дороги, повинен був рухатися зі швидкістю, яка не перевищувала максимально допустиму. Прокурори стверджують: «Чоловік, незважаючи на перетин поперечних шумових смуг червоного кольору, влаштованих на смузі руху його автомобіля, що привертають увагу водія про наближення до нерегульованого пішохідного переходу («зебри»), та на транспортний засіб, який зупинився перед зазначеним пішохідним переходом на правій смузі проїзної частини, не зменшив швидкість руху автомобіля до безпечної, аж до зупинки, та здійснив наїзд на трьох пішоходів, які перетинали дорогу по «зебрі». Внаслідок скоєної дорожньо-транспортної пригоди 7-річний хлопчик та його 36-річна тітка загинули, а 29-річна матір дитини отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості».

Досудове розслідування у кримінальному провадженні (ч. 3 ст. 286 КК України, що передбачає до 10 років позбавлення волі) здійснювали слідчі ГУНП в Одеській області під процесуальним керівництвом прокурорів Одеської обласної прокуратури.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту