ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Правоохоронці Одещини затримали двох нападників, попередивши розбійний напад на пенсіонерку
15:18 / 02.11.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 02 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – За клопотанням прокурорів Одеської обласної прокуратури Київським районним судом міста Одеси взято під варту двох братів, підозрюваних у готуванні розбійного нападу на мешканку села Нерубайське Одеського району.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

Правоохоронці отримали інформацію про те, що двоє мешканців Одещини 35 та 25 років, з метою заволодіння коштами, планують скоєння розбійного нападу на житло 70-річної мешканки Нерубайського.

Спільники готувались до нападу протягом місяця, розподіливши між собою ролі та озброївшись вогнепальною зброєю й іншими предметами так званого «набору розбійника» (маски, рукавички, скотч). Пізно вночі, діючи згідно узгодженого плану, вони прибули до будинку потерпілої й за допомогою драбини пробрались через паркан на подвір’я. Однак, потрапити у будинок їм завадили правоохоронці, які затримали підозрюваних на місці події.

Щодо одного із затриманих (раніше судимого за скоєння крадіжок та грабежів на території Одеси) на розгляді суду вже перебувають обвинувальні акти за фактом завдання легких тілесних ушкоджень, незаконного заволодіння транспортним засобом та погроз насильства щодо судді.

Затримані перевіряються правоохоронцями на можливу причетність до вчинення аналогічних кримінальних правопорушень, скоєних на території Одещини.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні (ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 187 КК України) здійснюють слідчі ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників Одеського обласного управління карного розшуку.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту