ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Готується суд над підрядником, підозрюваним у розкраданні бюджетних коштів
09:49 / 04.11.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 04 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Суворовська окружна прокуратура Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядної компанії за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

Підрядник привласнив бюджетні кошти, як з’ясовано правоохоронцями, під час капремонту та благоустрою території скейт-майданчика, розташованого на Кримському бульварі в Одесі. Він вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірні відомості щодо обсягів фактично виконаних робіт, та підписав їх. Внаслідок таких протиправних дій підрядника, як повідомляють правоохоронці державі завдано майже 90 тис грн шкоди. Ці збитки утворились внаслідок неповноти виконання вказаних у договорі робіт, а саме відсутності пісчаної суміші при укладанні асфальтного покриття, 6 приладів освітлення та 1 лавки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191КК України) здійснювали слідчі відділу поліції № 3 ОРУП № 1 ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників УКР ГУНП в Одеській області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.052
Перейти на повну версію сайту