ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Одеситка двічі «мінувала» будівлю на Косовській
14:17 / 13.11.2021
Одеситка двічі «мінувала» будівлю на Косовській

ОДЕСА, 13 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Одесі поліціянти затримали містянку, яка вдруге «замінувала» об’єкт інфраструктури.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в Одеському районному управління поліції №1.

Повідомлення про загрозу вибуху у будівлі на вулиці Косовській надійшло до поліції вчора, 12 листопада. Жодних вибухових речовин чи пристроїв, що загрожували б громадянам, на об’єкті не виявили.

Місце події перевіряли спеціальні служби та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. У цей час робота закладу була призупинена.

Правоохоронці відразу встановили особу 44-річної правопорушниці та затримали її за місцем мешкання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Кілька тижнів тому одеситка вже «мінувала» цей самий об’єкт. Тоді за фактом неправдивого повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, правоохоронці оголосили жінці підозру за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України, а суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Цього разу дії фігурантки кваліфікували за ч.2 цієї ж статті. За повторне завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян законом передбачено позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Зараз жінку помістили до ізолятора тимчасового тримання.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту