ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Правоохоронці Одещини за тиждень зареєстрували 651 «карантинне» адмінпорушення
13:14 / 16.11.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 16 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці Одеської області, працюючи в складі рейдових груп, за тиждень зареєстрували в регіоні 651 адміністративне порушення карантинних норм.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Поліцейські, працівники муніципальної охорони та Держспоживслужби, а також санітарні лікарі перевірили на минулому 3755 об’єктів, виявивши найбільше порушень у закладах громадського харчування та громадському транспорті.

За ч.2 ст.44-3 КУпАП правоохоронцями винесено 542 постанови громадянам, які не дотримувалися маскового режиму у громадських місцях, а усі інші протоколи — за порушення правил щодо карантину людей згідно з ч.1 цієї ж статті.

Під час рейдів інспектувалося дотримання вимог «червоної зони» — наявність засобів індивідуального захисту, документів про вакцинацію у відвідувачів та персоналу, дотримання соціальної дистанції тощо.

Поліцейські нагадують: «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки оголосили в Одеській області 18 жовтня. За порушення правил карантину передбачена адміністративна відповідальність. А за підроблення COVID-сертифікатів про вакцинацію та користування ними причетним загрожує кримінальна відповідальність за статтею 358 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закликають громадян: бережіть себе та оточуючих, використовуйте захисні маски, дотримуйтеся соціальної дистанції. Тільки спільними зусиллями вдасться мінімізувати захворюваність на COVID-19.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту