ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Мешканець Шабівської ОТГ нарубав дров на 10 тисяч гривень
17:56 / 19.11.2021
Мешканець Шабівської ОТГ нарубав дров на 10 тисяч гривень

ОДЕСА, 19 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Мешканцю Одещини загрожує до трьох років позбавлення волі за незаконну порубку дерев.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у Білгород-Дністровському районному відділі поліції ГУНП в Одеській області.

33-річного чоловіка поліцейські викрили «на гарячому», коли той на території одного з сіл Шабівської ОТГ спилював тополі.

За попередніми висновками спеціаліста Держекоінспекції, правопорушник завдав збитків громаді на суму близько 10 тисяч гривень. З місця події правоохоронці вилучили транспортний засіб з дровами та бензопилою, який помістили на штрафмайданчик.

«Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри у незаконній вирубці дерев за ч.1 ст. 246 Кримінального Кодексу України, а слідчий клопоче про накладення арешту на майно», — повідомив т.в.о. начальника Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Згідно з чинним законодавством, йому загрожує покарання у вигляді штрафу від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту