ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Жителька Болградського району незаконно скуповувала металобрухт
13:56 / 27.11.2021
Жителька Болградського району незаконно скуповувала металобрухт

ОДЕСА, 27 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – На Одещині викрили 42-річну жительку Болградського району, яка організувала незаконний пункт прийому металу, передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я».

Про це агентству повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області за інформацією Болградського райвідділу поліції.

Правопорушниця облаштувала його у себе вдома. З’ясовано, що вона скуповувала чорний та кольоровий металобрухт у жителів села.

Поліцейські під процесуальним керівництвом Болградської районної прокуратури провели санкціонований обшук в приватному домоволодінні правопорушниці. У неї вилучили понад півтори тонни металевих виробів та ваги.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.213 (організація незаконних пунктів прийому металобрухту) Кримінального кодексу України. Фігурантці загрожує штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до одного року.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту