ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Під Одесою вилучено 16 тисяч пляшок сумнівного алкоголю
17:56 / 08.12.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 08 ГРУДНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці вилучили в Одеському районі понад 16 тисяч пляшок алкоголю сумнівного походження.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Операцію провели співробітники Слідчого управління ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу працівників Управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР НПУ під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури. У складському приміщенні на території Усатівської ОТГ правоохоронці виявили ящики з алкогольними напоями із підробленими марками акцизного податку, документи та печатки.

Начальник відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності Слідчого управління ГУНП в Одеській області Олександр Федорчук повідомляє: «Наразі підраховується вартість контрафактного товару. У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч.2 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну марок акцизного податку з метою використання при продажу товарів) та ч.1 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України буде надана правова оцінка діям громадян, причетних до його виготовлення та зберігання».


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.010
Перейти на повну версію сайту