ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Готується суд над поліцейськими, підозрюваними в корупції
16:22 / 15.12.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 15 ГРУДНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одеська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно слідчого та оперуповноваженого одного із райвідділів поліції на Одещині, обвинувачених у корупції.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

Екс-слідчий здійснював, як повідомляють в прокуратурі, досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зникнення 81-річної мешканки Ізмаїлу. Під час слідства було встановлено, що місцевий мешканець придбав її квартиру, яка до цього вже була декілька разів перепродана. Поліцейські вимагали в останнього власника нерухомості, який проживає в ній зі своєю родиною, 2000 доларів США хабара за безперешкодне користування цією квартирою. Гроші чоловік мав «сплатити», щоб його житло не арештували та не виселили родину з маленькою дитиною.

Поліцейські вже звільнені з правоохоронних органів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні (ч. 3 ст. 368 КК України, що передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна) здійснювали слідчі ТУ ДБР у Миколаєві за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту