ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Глава Одеської ОДА привітав та нагородив українських контрозвідників
12:22 / 16.12.2021
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 16 ГРУДНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький привітав працівників Головного управління військової контррозвідки Служби безпеки України з 30-ю річницею з дня його створення.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської ОДА.

В повідомленні облдержадміністрації сказано:

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький привітав 7 управління Головного управління військової контррозвідки СБУ з 30-ю річницею з дня створення та вручив Почесні грамоти Одеської ОДА.

«За 30 років військова контррозвідка України пройшла складний шлях становлення й розбудови, Сучасним військовим контррозвідникам України доводиться займатися не лише «чистою контррозвідкою», адже до ваших повноважень входить також захист національної державності і боротьба з тероризмом, захист військово-економічного потенціалу, оперативне забезпечення охорони державної таємниці. Тому Стратегії Національної безпеки, яка була введена указом Президента є надзвичайно важливим документом для Одеської області, бо саме наш регіон знаходиться на передовій обороноздатності нашої держави, тут зосереджені всі роди і види військ. І в сучасних умовах, питання територіальної оборони Одещини виходить на перший план. Прийнято закон України «Про основи національного спротиву», тому я зустрічаюсь з представниками районів і громад активно обговорюю питання розташування батальйонів та бригад тероборони, їх укомплектування» – сказав голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту