ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Готується суд над підприємцем, обвинуваченим в розкраданні коштів під час ремонту ковідного відділення
13:06 / 31.01.2022
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 31 СІЧНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Київська окружна прокуратура Одеси скерувала до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядної компанії, підозрюваного в службовому підробленні та привласненні бюджетних коштів.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

Керівник підприємства-підрядника, як повідомляють прокурори, привласнив бюджетні кошти під час капіремонту лікарні у Київському районі Одеси. В ній повинні були відремонтувати фасад та здійснити внутрішнє опорядження, в тому числі у відділенні призначеному для лікування пацієнтів з COVID-19. Обвинувачений вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірні, за висновками слідства, відомості щодо обсягів фактично виконаних робіт та їх вартості, і підписав їх. Зокрема, він завищив обсяг будівельних робіт під час заміни карнизних звісів, штукатурення поверхонь стель всередині будівлі, заміни лат суцільним настилом з дощок, шпаклювання парапетів на даху та виходів на дах мінеральною шпаклівкою, утеплення фасадів тощо. Внаслідок таких протиправних дій державі завдано 340 тис грн шкоди, щодо відшкодування якої прокурорами пред’явлений позов.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України) здійснювали слідчі ОРУП №1 ГУНП в Одеській області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.023
Перейти на повну версію сайту