ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Правоохоронці Одещини за тиждень зареєстрували 44 «карантинних» адмінпорушення
12:49 / 04.02.2022
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 04 ЛЮТОГО 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці Одеської області, працюючи в складі рейдових груп та перевіривши за тиждень майже 658 об’єктів, зареєстрували 44 адміністративних порушення карантинних норм.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Найбільше порушень стосувалися перебування людей у громадських місцях, торгових центрах, закладах харчування без маски та документів, зокрема довідки про вакцинацію.

До складу мобільних груп входять поліцейські, санітарні лікарі, працівники Держспоживслужби та муніципальної охорони. За порушення правил карантину щодо людей склали 39 адміністративних протоколів за ч.1 ст.44-3 КУпАП, а ще 5 постанов виписали людям, які знаходилися у громадському місці без засобів індивідуального захисту.

Поліція опублікувала звернення: «Шановні громадяни, нагадаємо, що нещодавно Одеська область перейшла з «жовтої» до «помаранчевої» зони. Закликаємо сумлінно ставитися до дотримання правил карантину, адже вони життєво важливі для запобігання розповсюдженню COVID-19. Крім того, за ігнорування цих правил передбачена адміністративна відповідальність, а за підробку документів про вакцинацію або свідоме використання фальсифікованого сертифіката причетним загрожує до двох років обмеження волі згідно зі ст.358 Кримінального кодексу України».


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту