ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Поліція: винуватець вчорашнього одеського ДТП з «маршруткою» був нетверезий
17:32 / 10.02.2022
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 10 ЛЮТОГО 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини серйозної дорожньо-транспортної пригоди в Суворовському районі Одеси.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

ДТП сталася вчора ввечері на одеській вулиці Академіка Заболотного. Водій Toyota Carina, 1988 року народження, допустив зіткнення з автобусом, що прямував попереду нього. Експертиза з’ясувала, що він був нетверезий.

В результаті ДТП постраждали двоє пасажирів легковика, одного з переломами ребер медики госпіталізували, другого з переломом руки відпустили на амбулаторне лікування. Волдій же відбувся незначними травмами і від допомоги медиків відмовився. В маршрутці ніхто не постраждав.

За фактом скоєної ДТП поліцейські внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. В рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз.

Триває досудове слідство.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту