ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Зверненні поліції Одеської області
19:21 / 24.02.2022

ОДЕСА, 24 ЛЮТОГО 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Поліцейські Одещини, повідомляють, що забезпечують безпеку громадян та публічний порядок в регіоні, і закликають населення зберігати спокій.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В зверненні правоохоронців сказано:

Враховуючи ситуацію в країні, особовий склад поліції Одеської області вийшов на патрулювання вулиць, укріплення блокпостів та об’єктів критичної інфраструктури, перевірку документів на в’їздах та виїздах з обласного центру, виявлення осіб, які хочуть дестабілізувати громаду.

Просимо не панікувати та довіряти лише офіційній інформації. Поліцейські наряди забезпечують безпеку громадян та публічний порядок.

Нагадаємо, Голова Національної поліції України підняв особовий склад органів та підрозділів відомства по бойовій тривозі. Також Голова Нацполіції віддав наказ про видачу зброї ветеранам органів внутрішніх справ, які виявили бажання захищати Україну від збройної агресії РФ.

Правоохоронці просять усіх цивільних громадян не виходити на вулицю у форменому або тактичному одязі, а також звертають увагу людей на необхідність приділяти підвищену увагу підозрілим особам та предметам, і у разі їх виявлення повідомляти на спецлінію поліції «102».


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.007
Перейти на повну версію сайту