ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Поліція: за минулу добу обстріли окупантів призвели до вибухів у чотирьох населених пунктах Одещини
17:07 / 16.03.2022
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 16 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці Одеської області фіксують наслідки ворожих обстрілів, які сталися станом на 21-й день агресії Росії проти України.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

За минулу добу вибухи були зафіксовані в чотирьох населених пунктах регіону. Є постраждалі.

15 березня російські окупанти обстріляли три населені пункти в Білгород-Дністровському районі. В результаті було пошкоджено п’ять будівель на одній із баз відпочинку. Поранення отримали двоє громадян.

Того ж дня військовослужбовці країни агресора умисно здійснили ракетний обстріл місцевості біля одного з населених пунктів в Одеському районі. В результаті злочинних дій окупантів ніхто не постраждав.

Наразі у місцях воєнних злочинів працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч.1 ст.438 (Порушення законів та звичаїв війни), ч.3 ст.332-2 (Незаконне перетинання державного кордону України) та ч.2 ст.110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

В цілому оперативна обстановка в Одеській області контрольована. Військовослужбовці збройних сил України, правоохоронці, територіальна оборона та інші громадські формування тримають стрій і гідно дають відсіч агресору, забезпечуючи фільтраційні заходи на блокпостах, дотримання норм комендантської години та як результат недопущення фактів мародерства, тяжких та особливо тяжких злочинів.

Дякуємо громадянам за підтримку і розуміння ситуації та надання інформації щодо осіб, які можуть бути причетні до диверсійної діяльності.

Три тижні ворог намагається знищити нашу Україну і наш народ, поливаючи нас ракетами та авіаснарядами, але ми вистоїмо. Ми на своїй землі! З нами правда! З нами Бог! За нами перемога!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту