ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Правоохоронці затримали одесита, який обікрав біженців
18:40 / 01.06.2022

ОДЕСА, 01 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Одесі поліцейські затримали містянина, який обікрав родину переселенців з Донецької області.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Зловмисник викрав у сімейної пари барсетку з документами та шістнадцятьма тисячами гривень, яку ті, розвантажуючи речі, ненадовго залишили без нагляду на капоті автомобіля.

Із проханням допомогти розшукати майно донеччани звернулися до поліції. Того ж дня оперативники Одеського районного управління поліції № 1 встановили, що до його «зникнення» причетний місцевий житель, якого згодом затримали за місцем мешкання. Також поліцейські визначили місце знаходження сумки з документами, яку фігурант, побоюючись, що його викриють, сховав неподалік в занедбаній будівлі. Викрадені гроші, які потерпілі збирали на лікування, одесит встиг витрати, придбавши собі купу одягу.

«За крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, чоловіку оголосили підозру за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років», — зауважила слідча територіального підрозділу поліції Віолетта Барабанова.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту