ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Одеські патрульні після російського обстрілу врятували з-під завалів будинку мешканку Херсона
17:26 / 08.12.2022

ОДЕСА, 08 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Поліцейські з Одеської області врятували в Херсоні жінку, яка опинилася під завалами після чергового російського обстрілу мирного населення.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні поліції сказано:

Нині звільнений від військ рф Херсон щодня нещадно обстрілюється ворогом із артилерії та реактивних систем залпового вогню. російські обстріли руйнують багатоквартирні будинки та приватні оселі херсонців.

Так, нещодавно ввечері у відділ поліції №2 Херсонського райуправління поліції зателефонував родич 61-річної мешканки Корабельного району. Чоловік повідомив, що в будинок жінки влучив російський снаряд і наразі з нею немає зв’язку. На місце події терміново були направлені два екіпажі з числа поліцейських Управління патрульної поліції в Одеській області та Одеського райуправління поліції, які наразі виконують завдання в деокупованому обласному центрі.

Поліцейські зайшли на подвір’я зруйнованої оселі та почули жіночий крик про допомогу, що лунав з-під завалів. Правоохоронці почали розбирати каміння і невдовзі побачили господарку, яку негайно висвободили з-під уламків. У 61-річної жінки було осколкове поранення руки. Поліцейські не гаючи часу надали постраждалій домедична допомогу — ретельно обробили місце поранення, наклали бандаж для зупинки кровотечі та розмовами підтримували поранену жінку до приїзду «швидкої допомоги».

Завдяки високому професіоналізму поліцейських вдалося врятувати життя громадянки . Наразі вона проходить лікування. А працівники поліції продовжують сумлінно виконувати свої службові обов’язки — служити та захищати.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту