ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Правоохоронці затримали мешканця Чорноморська з півкілограмовим пакетом наркотиків
13:38 / 09.12.2022

ОДЕСА, 09 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – У жителя міста Чорноморськ поліцейські вилучили півкілограмовий пакет з наркотичним вмістом.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в Одеському районному управлінні поліції № 2.

Викрили 40-річного громадянина співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Одеській області ДБН НПУ. Він йшов містом і ніс з собою приблизно 500 грамів кристалічної речовини білого кольору. Її перевірили експрес-тестом на наявність наркотичної речовини, який показав позитивний результат.

Слідчі відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і в рамках провадження направили речовий доказ на експертне дослідження.

Наразі, за наявності тих доказів, які вже зібрали поліцейські, слідчі, під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру в незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів з метою збуту, що передбачено вищезгаданою статтею. Її санкція тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до його протиправної діяльності. Триває слідство.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту