ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
В Кілії урочисто зустріли захисників Зміїного
13:15 / 26.12.2022

ОДЕСА, 26 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Прикордонники Ізмаїльського загону разом з представниками громадськості зустріли зустріли трьох захисників острова Зміїний.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

У повідомленні відомства сказано:

Прикордонники Ізмаїльського загону разом родичами й представниками громади зустріли трьох побратимів, які перебували в російському полоні 9 місяців.

Героїв-прикордонників зустрічали з квітами та обіймами в місті Кілія. Присутні виконали разом декілька патріотичних пісень, а під час виконання Державного Гімну України випустили в небо сині та жовті кульки.

Нагадаємо, їх вдалося звільнити 24 листопада, разом з ще з трьома прикордонниками Донецького та Луганського загону, а також 44 військовослужбовцями ЗСУ. Після чого вони пройшли реабілітацію, де отримали медичну та психологічну допомогу.

Вже найближчим часом хлопці охоронятимуть державний кордон на ділянці відповідальності рідного Ізмаїльського загону.Є у житті Костянтина й ще певні плани – морський прикордонник має кохану дівчину, з якою після Перемоги України вони планують побратися. Воїн впевнений, що ми однозначно переможемо російських окупантів.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту