ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Накладено арешт на одеську історичну будівлю
16:13 / 21.02.2023

ОДЕСА, 21 ЛЮТОГО 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одеську пам’ятку культурної спадщини передано Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

В повідомленні прокуратури сказано:

За клопотанням прокурорів Одеської обласної прокуратури судом накладено арешт на будівлі та споруди пам’ятки культурної спадщини місцевого значення площею 1284 м кв вартістю понад 130 млн гривень по вул. Французький бульвар, 85, в Одесі.

За даними слідства, посадовими особами управління з майнових відносин Одеської обласної ради у липні 2015 року на аукціоні реалізовано будівлі та споруди вищезазначеної пам’ятки культурної спадщини за заниженою на понад 100 млн грн вартістю.

Наразі з метою збереження економічної вартості нерухомого майна, будівлі та споруди пам’ятки передано Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 364 КК України здійснюють слідчі СУ ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту