ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Воєнпрокуратура: шахрайка намагалась заволодіти одеською нерухомістю Міноборони
17:04 / 02.03.2023

ОДЕСА, 02 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Одесі повідомлено про підозру громадянці, яка незаконно зареєструвала право власності на нерухоме майно Міноборони України.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

У повідомленні військових прокурорів сказано:

За процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону повідомлено про підозру громадянці України за фактами шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах, та використання завідомо підроблених документів (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України).

Встановлено, що вказана особа, скориставшись завідомо підробленими документами, в яких містились неправдиві відомості про наявність у неї права власності, шляхом омани державного реєстратора зареєструвала за собою нежитлові будівлі та споруди загальною площею понад 13 тис. м2, які належать державі в особі Міністерства оборони України.

Вартість вказаних приміщень, що розташовані в одному з найпривабливіших районів м. Одеси, становить майже 9 млн гривень.

Наразі до суду готується клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУ Нацполіції в Одеській області, оперативний супровід ‒ працівників ДСР Нацполіції в Одеській області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту