ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Поліціянти затримали жителя Одеського району за замах на вбивство сина
13:45 / 08.04.2023

ОДЕСА, 08 КВІТНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правопорушник сокирою вдарив потерпілого, спричинивши йому перелом потиличної кістки, рублену рану голови та шиї.

Про це ІА «Контекст-Причорномор’я» повідомили в Одеському районному управлінні поліції № 2.

Подія сталася 6 квітня в селі Новоградківка Дальницької громади. 58-річний зловмисник вживав алкогольні напої разом зі знайомим, провів гостя додому після застілля, а повернувшись, раптом схопив сокиру і вдарив нею 32-річного сина, який також знаходився в оселі. Потерпілий вибіг на вулицю та покликав на допомогу сусідів, а ті вже викликали «швидку» та поліцію. Медики діагностували чоловіку перелом потиличної кістки, рублену рану голови та шиї.

Потерпілий пояснив, що живе разом із батьком і він у нетверезому стані постійно влаштовує сварки, але того дня жодного конфлікту не було.

Поліціянти вилучили з місця злочину сокиру та одяг з біологічними слідами, які скерували на експертизу, а фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Слідчі відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру в замаху на вбивство, за частиною 2 статті 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачене покарання позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», — розповів начальник територіального відділення поліції Руслан Шубович.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту