ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Прокуратура: поліцейський з Одещини вимагав з військового хабар за авто, придбане для відправки з зону бойових дій
11:32 / 28.04.2023

ОДЕСА, 28 КВІТНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Повідомлено про підозру інспектору патрульної поліції Одеської області у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди за повернення вилучених документів на автомобіль.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

В повідомленні прокуратури сказано:

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури викрито інспектора сектору реагування патрульної поліції одного з райвідділів ГУНП в Одеській області на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, правоохоронець вимагав від військовослужбовця 10000 грн хабара за повернення вилученого техпаспорта та не притягнення до адміністративної відповідальності за користування автомобілем «Volvo 340» на іноземній реєстрації.

Вказаний автомобіль військовослужбовець придбав для відправлення його у зону бойових дій та використання у військових цілях.

Наразі патрульному повідомлено про підозру та вирішуються питання щодо обрання запобіжного заходу і відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ТУ ДБР у Миколаєві за оперативного супроводу співробітників Одеського управління ДВБ НП та УСБУ в Одеській області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту