ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Одесит стріляв зі свого балкона багатоповерхівки в Київському районі
12:56 / 03.06.2023

ОДЕСА, 03 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Поліцейські притягують до адміністративної відповідальності одесита, який з пістолета травматичної дії влаштував стрілянину з балкона багатоповерхівки в Київському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор’я» повідомили в ГУ Національної поліції в Одеській області.

Про те, що чоловік здійснив близько чотирьох пострілів, знаходячись у власній квартирі на вулиці Тополина, на шостому поверсі, правоохоронцям близько 23:00 2 червня повідомив охоронець житлового комплексу.

Поліцейські встановили, що 43-річний чоловік зробив декілька пострілів у повітря з зареєстрованого пристрою травматичної дії. На щастя, ніхто не постраждав.

Правоохоронці вилучили пристрій та гільзи й склали відносно правопорушника два адміністративні протоколи: за ч. 1 ст. 174 (стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку) та ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які будуть скеровані до суду.

Дрібне хуліганство тягне за собою покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до п’ятдесяти годин. За влаштовану стрільбу чоловіка очікує штраф від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією пристрою для відстрілу патронів.

Правопорушника передали працівникам військової служби правопорядку в Одеській області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту