ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Правоохоронці розшукали вбивцю жінки з Чорноморська
18:16 / 14.07.2023

ОДЕСА, 14 ЛИПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановили та затримали чоловіка, який позбавив життя 32-річну жительку Чорноморська.

Про це ІА «Контекст-Причорномор’я» повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо: 12 липня на майданчику зі сміттєвими баками по вулиці Олександрійській у місті Чорноморськ було виявлено тіло містянки зі слідами насильницької смерті, замотане у килим і приховане у дерев’яну тумбу. 

Попередньо встановлено, що смерть жінки настала унаслідок механічної асфіксії – удушення.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. В ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів оперативники відділу поліції № 1 Одеського районного управління № 2 з’ясували, що в ніч з 8 на 9 липня потерпіла була в гостях у свого знайомого, де під час розпивання спиртних напоїв між ними виник словесний  конфлікт в ході якого чоловік задушив жінку. Більше трьох днів він не знав, куди подіти тіло вбитої, а коли зрозумів, що не може більше тримати його в оселі, сховав у тумбу і виніс її до сміттєвих баків, що знаходилися неподалік. 

Надалі, встановивши, що зловмисник може переховуватись у Миколаєві, поліцейські передали оперативну інформацію тамтешнім колегам, і спільно з ними розшукали його на одній з автостанцій. Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили 33-річному зловмиснику про підозру в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій особі, за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує до 15 років ув’язнення.

За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту