ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Підприємця з Одещини затримано за спробу підкупу працівника СБУ
17:01 / 25.07.2023

ОДЕСА, 25 ЛИПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру мешканцю Одеської області за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України).

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Офісу Генерального прокурора.

У повідомленні ОГП сказано:

За даними слідства, голова фермерського господарства за неправомірну вигоду у 1 млн грн пропонував співробітнику СБУ припинити слідчі дії у кримінальному провадженні за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та безперешкодно зібрати врожай, який він незаконно посіяв на ній.

Після передачі правоохоронцю першої частини неправомірної вигоди у сумі 12 500 доларів США чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України.

За клопотанням сторони обвинувачення судом обрано підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі майже 6 млн грн.

Заходи з викриття правопорушення проводилися СУ ГУ НП в Миколаївській області спільно із оперативниками Головного управління внутрішньої безпеки СБУ в області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту