ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Прокуратура: одеський поліцейський очолював сутенерський бізнес
17:22 / 11.08.2023

ОДЕСА, 11 СЕРПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Одесі викрито угруповання, яке займалось сутенерством та «кришуванням» закладів розпусти.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

В повідомленні прокуратури сказано:

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури викрито злочинну організацію з 7 осіб, яка займалась сутенерством та забезпечувала діяльність місць розпусти в Одесі (ч. 3 ст. 303, ч. 2 ст. 302 КК України).

За даними слідства, нелегальний «бізнес» очолював дільничний офіцер сектору превенції одного із районних управлінь одеської поліції. Він залучив шістьох спільників, які створили розгалужену мережу салонів надання інтимних послуг в Одесі.

Вони винаймали квартири в центральних районах міста, які облаштовували для надання інтимних послуг. На «роботу» запрошували молодих дівчат віком від 18 до 25 років.

Клієнтам надавали можливість обрати собі «тимчасову супутницю» заздалегідь, надсилаючи на мобільні месенджери фото дівчат у білизні.

Послуги своїх «працівниць» ділки оцінювали від 2500 грн за годину, в залежності від вподобань чоловіків, за додаткові послуги доводилось доплачувати.

Наразі поліцейському та його спільникам повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ТУ ДБР у Миколаєві за оперативного супроводу співробітників Одеського управління ДВБ НП України.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту