ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Голова одного з одеських банків ухилилась від сплати податків на понад 100 мільйонів
17:59 / 16.08.2023

ОДЕСА, 16 СЕРПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Голову правління одного з одеських банків підозрюють в ухиленні від сплати понад 102 млн грн податків, передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я».

Про це повідомили на офіційній Фейсбук-сторінці Одеської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури в.о. голови правління однієї з банківських установ Одеси повідомлено про підозру в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 КК України).

Слідством встановлено, що підозрювана за звітні (податкові) періоди 2015 року від імені банківської установи уклала договори з відчуження нерухомого майна банку без відображення податкових зобов’язань з податку на додану вартість.

Такі протиправні дії призвели до ненадходження до бюджету України понад 102 млн гривень. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали детективи ТУ БЕБ в Одеській області за оперативного за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту