ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Поліціянт у Білгороді-Дністровському насмерть збив пенсіонерку
18:49 / 16.08.2023

ОДЕСА, 16 СЕРПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – За фактом ДТП за участю працівників Білгород-Дністровського районного відділу поліції розпочато службове розслідування.

Про це ІА «Контекст-Причорномор’я» повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Подія сталася сьогодні, 16 серпня, вранці у райцентрі. Попередньо встановлено, що правоохоронець, виїжджаючи з двору на своєму автомобілі заднім ходом, скоїв наїзд на жінку літнього віку. Разом із чоловіком у салоні була його дружина, яка також є співробітницею поліції. 81-річну потерпілу доправили до лікарні, де від отриманих травм вона померла.

На місці події працюють працівники Територіального управління Державного бюро розслідувань та управління головної інспекції ГУНП в Одеській області.

Детективами ТУ ДБР розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. А ГУНП в Одеській області проводиться службове розслідування.

На цей час обох поліцейських відсторонили від виконання службових обов'язків. Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, його буде поміщено до ізолятора тимчасового тримання.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту