ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Прокуратура: інспектора патрульної поліції з Одещини викрито на корупції
18:05 / 22.04.2024

ОДЕСА, 22 КВІТНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Інспектору патрульної поліції з Одеської області повідомлено про підозру у вимагання 3,5 тис дол США за уникнення адмінвідповідальності.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

В повідомленні прокуратури сказано:

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру інспектору Управління патрульної поліції в Одеській області ДПП за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний вимагав та одержав від громадянина, стосовно якого складено адміністративний протокол за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, 3500 доларів США. За ці кошти поліцейський обіцяв вирішити питання щодо уникнення відповідальності за правопорушення.

Правоохоронця затримано у порядку ст. 208 КПК України під час одержання коштів. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Викриття злочину проводилось прокурорами спільно зі слідчими ТУ ДБР у Миколаєві, за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області, сприяння Одеського управління ДВБ Нацполіції та УПП в Одеській області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту