ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
ДПСУ: спроба підкупу ухилянтом прикордонника завершились підозрою у вчиненні злочину
17:32 / 11.07.2024

ОДЕСА, 11 ЛИПНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — В Одеській області правоохоронці затримали 36-річного громадянина України, який спробував підкупити прикордонника.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

У повідомленні відомства сказано:

Зловмисника спіймали на гарячому, під час спроби передачі військовослужбовцю неправомірної винагороди у розмірі 3 тис. доларів США на покинутій фермі одного з сіл Білгород-Дністровського району.

За ці кошти військовозобов’язаний чоловік планував «вирішити питання» у незаконному перетинанні кордону. Прикордонник відмовився від неправомірної вигоди, а правоохоронці задокументували правопорушення.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Процесуальні дії з викриття кримінального правопорушення проводились спільною міжвідомчою групою у складі оперативників відділу внутрішньої та власної безпеки по Білгород-Дністровському прикордонному загону ГВ ВВБ «Південь», СБУ та Національної поліції, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту